Projektbeskrivning

I området

I området

Lägenheterna ligger mitt i Hässelby Strand, cirka en minuts promenad från centrum med bland annat tunnelbana, bussar, livsmedelsbutik, tandläkare och frisör. Restauranger, utsökt pizza eller riktigt bra kaffe? Här finns det viktigaste och maten kan du handla runt hörnet. För dig som gillar att träna ligger närmsta gym i Hässelby gård och dit promenerar du på ca 10-15 minuter eller 2 min med bil eller tunnelbana. För golfaren finns Viksjö Golf Club närmast och har kurser för nybörjare, proffs och allt däremellan. Läs nedan om några av de platser som våra hyresgäster tycker är mest intressanta.

Att göra i Stockholm

Stockholm city
Pulsen i Stockholm city finns inom räckhåll. Det tar 18 minuter att köra bil in till city och 33 minuter med tunnelbanans gröna linje.

Vällingby centrum
I Vällingby centrum finns det mesta, som banker, affärer, större mataffärer, bibliotek och gym. Det tar 6 minuter att åka hit med bil. 9 minuter med tunnelbanan.

Hesselby slott
Sugen på musik, mat eller en promenad i slottsparken? Det tar 4 minuter med bil till Hesselby slott.14 minuter om du åker kommunalt.

Hässelby Strandbad
Både Hässelby Strandbad och Maltesholmsbadet ligger nära. Hit promenerar du på 15 minuter. Det tar 4 minuter med bil.

Barkarby handelsplatser
I Barkarby hittar du till exempel IKEA, Bauhaus, Mio, Mediamarkt, Elgiganten, Jula, Stockholm Quality Outlet och flera restauranger. Hit kör du på 11 minuter.

Drottningholms slott
Nyfiken på kungligheter eller upplagd för att strosa i vackra omgivningar? Med bil tar du dig till Drottningholms slott på 12 minuter