Företagslägenhet

Vi har nu slagit upp portarna till våra nya moderna företagslägenheter och vill självklart välkomma dig till oss. Här ett utdrag av service som alltid ingår när du hyr din lägenhet hos oss:

  • Veckostädning inkl. byte av sängkläder
  • Jourhjälp dygnet runt
  • Parkering utanför dörren

Några av fördelarna med att hyra våra möblerade företagslägenheter utöver att du kan sänka kostnaderna för boendet är bland annat servicen, flexibiliteten och att du får en personlig kontaktperson som du kan vända dig till under hela hyresperioden. Vi är snabba på att svara och redo att hjälpa dig.

Flexibelt utifrån ditt behov

Våra lägenheter är hemtrevligt inredda och har all utrustning som behövs för att kunna slappna av efter en lång arbetsdag. Du kan boka din lägenhet med basservice och om du vill kan vi även inkludera mer service som exempelvis hjälp med tvätt och strykning. Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning som matchar ditt behov i sökandet av lägenhet för inhyrd personal och konsulter. Klicka här för att läsa mer om våra företagslägenheter.

Vill du vet mer eller göra en bokning?

Bättre Boende har över 20 års erfarenhet från hotellbranschen. Det är viktigt för oss att varje person som bor i våra lägenheter trivs och känner sig som hemma. Så här går det till i kort för att göra en bokning av våra företagslägenheter:

  • Ring till oss på +46 (0)8-735 33 07 eller mejla till info@battreboende.se eller fyll i en bokningsförfrågan här.
  • Du godkänner bokningsbekräftelsen och betalar in förskottshyran.
  • Vi tar emot er och ser till att den som ska bo i lägenheten får all information den behöver samt sina nycklar.

Hör av dig till oss så berättar vi mer och lägger upp din bokning. Varma hälsningar, Bättre Boende

Dela gärna nyheten!

Hör av dig till oss idag med din bokning

BOKA NU